10 February 2022 Current Affairs PDF Download @ Westbengaljob.in

10 February 2022 Current Affairs PDF Download @ Westbengaljob.in


Question 01. Recently who has been made the brand ambassador of Uttarakhand.

Answer: Akshay Kumar


Question 02. Recently, when was the 'Safe Internet Day' celebrated?

Answer: 8 February 2022



10 February 2022 Current Affairs PDF Download


Question 03. Recently, since when is the Reserve Bank of India celebrating Financial Literacy Week?

Answer: 14 - 18 February 2022


Question 04. Who has recently launched the Fintech Open Summit of NITI Aayog?

Answer: Union Minister Ashwini Vaishnav


Question 05. Recently, which scheme has been extended by the central government till March 2026.

Answer: Pradhan Mantri Kisan Sampada Yojana


Question 06. Recently who has been appointed as the brand ambassador of Medibuddy?

Answer: Amitabh Bachchan


Question 07. Recently which state has started self-defense training program 'Aubav Kala' to prevent harassment and atrocities against women?

Answer: Karnataka


Question 08. Recently who has launched the world's largest vaccination campaign 'Indradhanush 4.0' in India?

Answer: Mansukh Mandaviya


Question 09. With whom has the state of Kerala recently signed an agreement to develop clean energy technology?

Answer: With Social Alpha


Question 10. Recently with whom Karnataka has tied up to make rural women entrepreneurs?

Answer: With Amazon India


Current Affairs 10 February 2022 Download PDF

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন

0 মন্তব্যসমূহ