Ads


21 February 2022 Current Affairs PDF Download @Westbengaljob.in

 21 February 2022 Current Affairs PDF Download @Westbengaljob.in 


  Get All Latest Update Alerts - Join our Groups in  Whatsapp  Telegram |  Google News


1. Which app has been launched by IRCTC for Tatkal tickets?

Answer: Confirmed ticket.

2. Which program has been organized in Visakhapatnam, Andhra Pradesh in which President Ram Nath Kovind has been given a guard of honor?

Answer: 12th President's Fleet Review.

 20 February 2022 Current Affairs Download PDF


3. Who has been appointed as the new director of the Institute of Economic Growth?

Answer: Chetan Ghate.


4. Who has been awarded the Best Actor and Best Actress award at the Dada Saheb International Film Festival Awards 2022?

Answer: Ranveer Singh (Film-83), Kriti Sanon (Film-Mimi).



Read More : Current Affairs month of Feb 2022 pdf Download 



5. Who has been awarded the Best Film Award at the Dada Saheb International Film Festival Awards 2022?

Answer: Sher Shah.


6. JP Morgan Bank has become the first bank to enter into?

Answer: Metaverse.


7. Who has been appointed as the chairman of the Andhra Pradesh People's Service Commission?

Answer: Gautam Samwag.


8. Which former India footballer has passed away at the age of 71?

Answer: Surjit Sengupta.


9. Today (21st February) is being celebrated as which day?

Answer: International Mother Language Day.


10. Who has been appointed as the first Vice Chancellor of Delhi Teachers University?

Answer: Professor Dhananjay Singh. 

 21 February 2022  Current Affairs Download PDF

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন

0 মন্তব্যসমূহ