Ads


25 February 2022 Current Affairs Pdf Download-www.Westbengaljob.in

25 February 2022 Current Affairs Pdf Download-www.Westbengaljob.in


Question 01. Recently who has become the youngest ATP 500 champion by winning the Rio Open tennis title?

Answer: Carlos Alcaraz of Spain


Question 02. Who is the present President of Ukraine.

Answer: Volodymyr Zelensky



Question 03. Recently who has constituted the Advisory Committee on Investment Policy?

Answer: Securities and Exchange Board of India (SEBI)


Read More : Current Affairs month of Feb 2022 pdf Download 


Question 04. In which country India will set up its first IIT outside the country.

Answer: UAE


Question 05. Mekapati Gowtham Reddy has passed away recently, he was the Industries Minister of which state.

Answer: Andhra Pradesh


Question 06. When is the Central Excise Day celebrated recently?

Answer: 24 February 2022


Question 07. In which country will the multinational exercise Cobra Warrior 2022 (Exercise Cobra Warrior 22) be organized recently?

Answer: United Kingdom


Question 08. Which telecom company will build a subsea cable India-Asia-Express to connect India and Maldives with the Internet.

Answer: Reliance Jio  


24 February 2022  Current Affairs Download PDF








current affairs 2022,daily current affairs,current affairs today,current affairs,25 february current affairs,current affairs 2021,25 february 2022 current affairs,february current affairs 2022,today current affairs,february current affairs,25 february 2022 current affairs in hindi,daily current affairs in hindi,current affairs in hindi 2021,february 2022 current affairs,current affairs 2022 february,25th february current affairs 2022,2022 current affairs 

current affairs 2022,daily current affairs,current affairs today,current affairs,25 february current affairs,current affairs 2021,25 february 2022 current affairs,february current affairs 2022,today current affairs,february current affairs,25 february 2022 current affairs in hindi,daily current affairs in hindi,current affairs in hindi 2021,february 2022 current affairs,current affairs 2022 february,25th february current affairs 2022,2022 current affairs

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন

0 মন্তব্যসমূহ