Ads


04 March 2022 Current Affairs pdf Download -Westbengaljob.in

 04 March 2022 Current Affairs pdf Download -Westbengaljob.in


Question 01. In which state India's first ambulance for street animals has been started recently?

Ans :- Tamil Nadu


Question 02. Who won the gold medal in Air Pistol in the International Sports Federation World Cup held in Cairo, Egypt recently?

Ans :- Saurabh Chaudhary 




Question 03. Recently who has become the new 'Commanding-in-Chief' of the Western Command of the Air Force?

Ans :- Sreekumar Prabhakaran


Question 04. Which institute has recently launched the International Monsoon Project Office?

Ans :- IITM, Pune


Question 05. Which country's unmanned submersible has made the world's deepest dive to the bottom of the ocean?

Ans :- China


Question 06. When has World Wildlife Day 2022 been celebrated recently?

Ans :- 03 March


Question 07. Who has become the world's number one male player in the recently released 'Tennis ATP Ranking'?

Ans :- Daniil Medvedev


Question 08. Recently who has been appointed as the new CEO of Yash Raj Films?

Ans :- Akshay Vidhi


Question 09. Recently which High Court has directed the state government to form a panel for wetlands?

Ans :- Tripura High Court


Question 10. Recently who has launched the next generation GOES-T weather satellite?

Ans :- NASA






current affairs 2022,daily current affairs,current affairs today,current affairs,current affairs pdf download 2021,4 march current affairs,current affairs pdf download,today current affairs,march current affairs 2022,current affairs 2021,daily current affairs 2022,current affairs in hindi 2021,march current affairs,current affairs pdf,current affairs pdf in hindi,daily current affairs in hindi,march 2022 current affairs,current affairs 4 march 2022

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন

0 মন্তব্যসমূহ