Ads


27 February 2022 Current Affairs Pdf By @Westbengaljob.in

27 February 2022 Current Affairs Pdf By @Westbengaljob.in


Question 01. Recently which airport in the world became the busiest international airport for the 8th consecutive year?

Ans :- Dubai International Airport

Question 02. Recently who has been appointed as the first woman CEO by Ikea India?

Ans :-  Suzanne Pulwar
27 February 2022 Current Affairs


Question 03. Recently Jet Airways has appointed Vipula Gunatileka, the former CEO of which airline as the new CFO?

Ans :- Sri Lanka


Read More : Current Affairs month of Feb 2022 pdf Download 

Question 04. Recently, the 3rd edition of the joint military exercise “EX DHARMA GARDIAN-2022” between India and which country will be held in Belagavi (Belgaum), Karnataka?

Ans :- Japan

Question 05. Recently who has become the first player to become the highest run-scorer in T20 International cricket, leaving behind Virat Kohli and Martin Guptill recently?

Ans :- Rohit Sharma

Question 06. Recently which country became the first to certify plant based COVID-19 vaccine?

Ans :- Canada

Question 07. Where has the second edition of “Bangladesh Film Festival” been inaugurated recently?

Ans :- Agartala

Question 08. In which state of India, SAAF and National Cross Country Athletics Championships will be held recently?

Ans :- Nagaland






























daily current affairs,current affairs 2022,27 february 2022 current affairs,february 2022 current affairs,current affairs today,current affairs 27 february 2022,27 february current affairs,current affairs,today current affairs,11 february 2022 current affairs,february current affairs 2022,11 february 2022 current affairs in hindi,27 february current affairs 2022,27 february 2022 current affairs in hindi,current affairs 2022,next exam current affairs current affairs 2022,daily current affairs,current affairs today,current affairs,27 february 2022 current affairs,february 2022 current affairs,27 february current affairs,february current affairs 2022,current affairs in english,daily current affairs in english,february 2022,today current affairs,current affairs 27 february 2022,february current affairs,27 february 2022 current affairs in hindi,daily current affairs in hindi,current affairs today in english

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন

0 মন্তব্যসমূহ