06 July 2022 Current Affairs by Westbengaljob.in

06 July 2022 Current Affairs by Westbengaljob.in






1). Recently Yer Lapid became the Prime Minister of which country?

Answer – Israel


2). The words that are in discussion recently, JF-17, FA-50 and Yak-130 are related to?

Answer – Fighter jet aircraft


3). Recently the word Chaba was in discussion, which is related to?

Answer – A typhoon


4). Mahuli group of temples belong to which state?

Answer – Maharashtra


5). Who has recently won the title of Femina Miss India 2022?

Answer – Sini Shetty


6). Where has Narendra Modi recently unveiled a 30 feet high bronze statue of freedom fighter Alluri Sitarama Raju?

Answer – Bhimavaram, Andhra Pradesh


7) When has the 125th birth anniversary of freedom fighter Alluri Sitarama Raju been celebrated recently?

Answer – July 4


8). Operation Narcos (NARCOS) is related to?

Answer – Narcotics Control Bureau






 

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন

0 মন্তব্যসমূহ